2011. szeptember 28., szerda

Sziasztok!

Úgy éreztük itt az ideje a II. fordulónak. Tavaly szép számban voltak nevezések és indulók is. Remélhetőleg az új pályáknak köszönhetően most mégtöbben jövünk össze. Akkor csapjunk is a közepébe!
 Szeretnénk bevezetni pár újítást. Először is a nevezéshez egy nevezési lapot kell kitölteni és elküldeni a Rol1K4ahh@hotmail.hu e-mail címre. Szigorúbban vesszük a visszajátszások bekérését, minden verseny után kategóriánként pár versenyző visszajátszása ellenőrizve lesz. Érvénybe lép a 3-as szabály tehát amelyik kategóriában nem lesz 3 nevező azt a kategóriát nem áll módunkban megrendezni.

Megrendezett kategóriák:

  •   WRC (abszolútban nem lesz pontozva)
  •   WRC 2011 (3 nevező hiányában felsoroljuk a WRC kategóriába)
  •   A8
  •   S2000
  •   A7/R3/S1600 (amelyik kategóriában nincs 3 nevező azt összevonjuk a többivel)
  •   N4
  •   N3
  •   H  (a Peugeot 106 is ebbe a kategóriába fog tartozni)
  •   Előfutó (abszolútban és kategóriában sem lesz pontozva, bármilyen autóval lehet nevezni)
A kategóriaváltások miatt a nevezésnél 2 kategóriát kell megadni. Fontos, hogy év közben csak 1-szer váltható kategória. Az utolsó szakasz PowerStage lesz, ami annyit tesz hogy, aki a kategóriájában a legjobbnak bizonyul ezen a szakaszon, az a kategóriájában plusz 1 pontot kap. És végül, de nem utolsó sorban ismét megrendezésre kerül a csapatverseny is. Egy csapatban 2 versenyző lehet és a kategóriában megszerzett pontok kerülnek beszámításba.

Gyertek minél többen, szeretettel várunk mindenkit!

Fontos, hogy a rallysimfans fórumon olyan e-mail címmel regisztráljon minden induló, amelyet rendszeresen olvas, mert a bajnokságba való belépéshez szükséges jelszó az itt megadott e-mail címre kerül kiküldésre A jelszó nyilvánosan nem kerül közzétételre. A bajnoksággal kapcsolatos tapasztalatokat, élményeket a bajnokság számára létrehozott topicban lehet megvitatni.
Az II. Assistansz Kupára való jelentkezéssel a versenyzők elfogadják és alávetik magukat a szabályoknak. A szabályzat mindenkire kötelező jelleggel érvényes.

                                                                                                       
                                                                               Üdvözlettel: Rol1K4ahh, darally

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése